Gemiddelde leesduur: 0,9 minuten

Hypnose is een bijzondere techniek

En eerlijk is eerlijk, credits voor Rasti Rostelli, want hij beheerst deze als de beste. Hypnose is echter op allerlei vlakken inzetbaar. Zoals door Rasti in de entertainmentindustrie, of binnen de alternatieve geneeskunde. Maar steeds vaker wordt hypnose ook door de reguliere zorg omarmd.

Waarom hypnose hard nodig is

En dat is hard nodig, als je bedenkt dat:
– 1.2 miljoen Nederlanders antidepressiva slikken
– 1.0 miljoen Nederlanders zware pijnstillers inneemt
– 15% van de beroepsbevolking burn-outklachten ervaart
– 52% van de 18+ Nederlanders te zwaar is
– 19.000 Nederlands jaarlijks sterven aan de gevolgen van roken

En op al deze vlakken kan hypnotherapie een positieve transformatie bewerkstelligen.

Want door het bereiken van een hypnotische trance (theta-breinstaat) omzeil je het kritische brein (neocortex). Je krijgt acceptabele suggesties aangereikt die je inzichten geven in het probleem waar je doorheen wil werken. En door de directe toegang tot het onbewuste (oer- en zoogdierenbrein) zorgen deze suggesties direct voor veranderingen. Er worden namelijk nieuwe neurale paden aangemaakt. Je brein is immers plastisch.

Hoe cool is dat!

Geschreven door: Nathalie Brendel

Zie mij als een innerlijke reisleider, die jou helpt dat bewustwordingsstipje aan de horizon te zetten en stap voor stap meeloopt, zodat jij alle verkregen inzichten in perspectief kunt plaatsen. Met hypnose uiteraard, maar ook door samen te onderzoeken wat jou nog meer kan helpen om dichter bij jezelf te komen. Want je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden: je wordt ontzorgd. Zodat jij je volledig kunt focussen op je eigen proces, waarin je weer gaat ontdekken waar jij hart van open gaat, zodat je ernaar kunt gaan leven.

Leave A Comment

Dit artikel gaat over:

Hypnose is een techniek

Kennismaken?

Wil jij ervaren wat het is om eindelijk eens full focus te hebben op je persoonlijke groei? Laten we kennismaken.

Laatste berichten

Deel dit verhaal

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute