Van hard naar hart

Wordt het niet eens tijd om na altijd onderweg te zijn, weer thuis te komen bij jezelf?

Persoonlijke begeleiding op maat voor ondernemers & leiders die binnen 6 maanden terug willen naar een een gezonde relatie met hun directe omgeving én vooral met zichzelf.

Van hard naar hart

In 6 maanden weer thuiskomen bij jezelf.

Persoonlijke begeleiding op maat voor ondernemers & C-level managers die verlangen naar meer levensbalans en het realiseren van hun volledige potentieel.

0+
jaar werkervaring op C-level
0+
succesvolle Hypnosessies
0+
5 sterren Google reviews

Wees eerlijk…

Haal jij alles uit het leven wat erin zit?

Je leidt een druk bestaan en wordt voortdurend geleefd door een eindeloze stroom verplichtingen. Altijd maar ‘moeten’, ‘moeten’, ‘moeten’ en dat vooral van jezelf.

Hoewel je op papier alles voor elkaar hebt, verlang je naar innerlijke balans. Het uitputtende ritme waarin je al jaren vastzit breekt je op. Je bent moe, gestrest en hebt net-te-vaak een kort lontje. En écht gelukkig heb je je al heel lang niet meer gevoeld.

Het is duidelijk, in elke vezel van je lijf voel je dat het tijd wordt om het anders te gaan doen. Weg uit die verstikkende ratrace.

Het kan anders

Start hier jouw reis naar persoonlijk leiderschap

Je streeft onophoudelijk naar het allerbeste, zowel in je carrière, als in je persoonlijke leven.

Ik begrijp als geen ander hoe stress, verlangen naar vrijheid en het knagende gevoel van onvoldoening drukken op je schouders.

Als gedreven ondernemer, of leider kun je uit deze ratrace stappen.

De vraag is, ben je er klaar voor je domweg gelukkiger te voelen?

Nathalie Brendel op het strand

Aangenaam

Mijn naam is Nathalie Brendel

Na jarenlange ervaring in het (Corporate) bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer, ken ik het klappen van de zweep. Weet ik hoe het is om full force vooruit te gaan, de niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Altijd daadkrachtig, altijd het willen ‘oplossen’, zowel zakelijk als privé. En in materieel opzicht niets te kort komen, maar voelen dat je uit balans bent.

Tot het roer omging…

Nu ben ik hypnotherapeut en begeleid ik mensen die zich in mijn verhaal herkennen. Die voelen dat ze meer uit het leven willen halen dan ze doen nu. Die er van houden om te onderzoeken, te snappen, te voelen en te ervaren wat zelfontwikkeling voor hen kan betekenen.

Want ik ben inmiddels óók specialist & ervaringsdeskundige op dat vlak.

En tezamen met mijn business-achtergrond en 57 jaar levenservaring, is dat een gouden combinatie om mijn cliënten op een efficiënte en effectieve manier naar meer geluk en innerlijke balans te begeleiden.

Nathalie Brendel -Hypnotherapie en Coaching

Wist je dat…

Bijna 90% van alle Nederlanders stress ervaart in het dagelijks leven

 

Chronische stress leidt tot vroegtijdige veroudering, verzwakte vitaliteit, verminderde weerstand en verhoogde kans op welvaartsziektes, zoals:

Overgewicht, Diabetes, Hart- en vaatziekten, Gewrichtspijnen

Slapeloosheid, Depressiviteit

En 1.2 miljoen Nederlanders slikt anti-depressiva en nog eens 1 miljoen zware pijnmedicatie

Waarom je deze reis wil maken

Doorbreek je vastgeroeste patronen

Je leeft bij ‘de waan van de dag’, terwijl je juist verlangt naar meer balans en persoonlijk geluk. Je weet inmiddels wat je valkuilen zijn, maar toch trap je er iedere keer weer in. Het lukt je gewoonweg niet echt om je huidige manier van leven om te buigen naar hoe je werkelijk zou willen leven. Dit levert alleen nog maar meer frustratie op. Je zit vooral jezelf in de weg. En dat merken inmiddels ook de mensen om je heen, zowel zakelijk, als privé……

Binnen 6 maanden

Van hard naar hart

  • Full focus op jouw persoonlijke groei;
  • in een exclusief halfjaarprogramma;
  • waarbij je volledig wordt ontzorgd;
  • met een unieke manier van coaching;
  • tweewekelijks 1op1 OnLive-gesprek;

  • meerdere inspirerende & life-changing live-events;

Wie ben jij?

Jij bent ondernemer of C-level manager en gewend vanuit (wils)kracht (force) dingen voor elkaar te krijgen. Je houdt veel ballen in de lucht, maar dat kost je steeds meer energie. Je voelt dat je het anders wilt: meer balans, meer vanuit ontspanning. Maar hoewel je het wel probeert, lukt het je maar niet om uit je dagelijkse ratrace te stappen.

Je bent ook bereid het commitment aan te gaan en in jezelf te investeren. Om die innerlijke zoektocht prioriteit te geven in je drukke bestaan. En geen excuses te bedenken om dit uit de weg te gaan. Omdat je vertrouwt dat deze reis je op weg helpt naar waar je wil zijn. Omdat je gelooft – hoe onzeker ook – dat dit het pad is wat je te bewandelen hebben om beter in balans te komen en meer rust te ervaren.

Maar je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je hoeft niet zelf opzoek. Daar heb je mij voor. Ik loop met je mee, ieder stap op je pad kun je op me rekenen. Samen komen we tot een uniek en exclusief halfjaarprogramma. Specifiek op jouw behoeftes samengesteld met coaching, hypnotherapie en verschillende toffe live-events.  Maar jij hoeft verder niets te regelen, dat doe ik. Je wordt volledig ontzorgd, zodat jij al je energie kunt steken in jouw persoonlijke groei.

En daarvoor hoef je alleen maar op te komen dagen.

Zodat je de door jou verkregen inzichten echt gaat doorleven. Dat je ermee aan het werk gaat, zodat ze onderdeel worden van wie je echt bent. En je niets anders meer kunt dan ernaar te gaan leven….. 

De ervaring van anderen

Testimonials

Wat een fijne ervaring om door Nathalie op het goede spoor gezet te zijn! Ik had last van sinds mijn jeugd ingesleten overtuigingen, die door het hypnoseproces geherprogrammeerd zijn en ik kan me al bijna niet meer voorstellen dat het ooit anders is geweest dan vóór de hypnose. Zoals veel mensen waarschijnlijk sceptisch zijn was ik dat ook, tot ze me het liet ervaren. Dat heeft geleid tot een verandering die op zoveel vlakken uitwerking heeft dat ik nu een stuk makkelijker door het leven beweeg.​

Walter Bongers​

Crematory Conductor​

Zo simpel, zo lijkt het. En zo effectief. Nathalie kan zaken zo mooi en in eenvoud zo treffend uitleggen, dat je gelijkt snapt waar ze op doelt. Zonder gedoe, zonder wollige woorden, concreet, tastbaar en in normale-mensen-taal, waardoor het blijft wat ze zegt. Maar vooral: wat ze daarmee bij mij bereikte. Doelgericht, duidelijk, concreet. Love it!

Annemieke Rijke
Advisor | Mentor | growth and labour market strategy | innovation and transformation | mkb | Entrepeneurs
 

Nathalie is een down to earth ervaren leuke persoonlijkheid die door haar eigen ervaring je kan helpen met de juiste weg in te slaan om happy met jezelf te zijn en indien nodig wat kilo’s eraf te laten smelten. Een reset van je mind is op zijn tijd heel waardevol. We zijn allemaal druk met hectische banen en soms is een moment van stilstaan en met jezelf bezig zijn belangrijk, Nathalie geeft je de tools. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar dat is met alles in het leven, Ik omarm de werkwijze van Nathalie.​

Suzanne Loggere​
Interior designer / owner ​​
 

Ik kijk er naar uit van je te horen

Neem contact op

Nathalie Brendel - Aan de telefoon

Stuur een mail naar welkom@nathaliebrendel.nl, app naar 06–38331715 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.