Over mij

Nathalie Brendel

Toen ik rond m’n 50e de grenzen van mijn levensstijl had bereikt, moest het roer om: ik was te zwaar, rookte en dronk te veel, werkte te hard, sliep te weinig en had chronische pijntjes ontwikkeld, zoals eczeem, ’n tennisarm en ontstoken voorhoofdholtes. Kortom, het vooruitzicht dat ik zo tot mijn 95e moest rondlopen, was niet erg aantrekkelijk. Ik zocht in eerste instantie een slimme manier om blijvend gewicht te verliezen: en zo kwam hypnose op mijn pad.

En toen ik – schijnbaar moeiteloos – begon af te vallen, stopte met roken en mijn chronische pijntjes als sneeuw voor de zon verdwenen, wilde ik snappen hoe hypnose werkt en ben ik de 3-jarige opleiding begonnen.

En daarmee creëerde ik onbewust voor mezelf de mogelijkheid om het helemaal anders te doen. Omdat ik een techniek leerde die zoveel verandering teweegbracht bij mezelf, dat ik voelde dat ik heelde. Op alle 4 de pijlers: fysiek, mentaal, emotioneel en (later ook) spiritueel. En ik kwam erachter dat ik er goed in ben. Dat mijn manier van werken aanslaat bij mensen die zich in mijn verhaal herkennen, omdat ik durf door te vragen. In oprechte eerlijkheid en interesse de moeilijke, lastige onderwerpen aansnijd en de confrontatie niet uit de weg ga.

Een eigen hypnosepraktijk was een logische vervolgstap en in 2021 opende NU LUKT HET WEL haar deuren. Vanuit de ambitie om mensen dezelfde transformatie te laten ervaren die ik had ondergaan.

En die ambitie is alleen maar gegroeid. Want ondanks alle positieve veranderingen, waren én zijn (ik ben ook maar een mens) er voor mij ook nog kanten die aangekeken mochten worden. Dus ik ging op onderzoek. Van zweethut naar familie-opstellingen, van paardencoaching tot ademsessies en van psychedelica tot – uiteraard – hypnose. Alles heeft bijgedragen aan een beter innerlijke weten over wat ik werkelijk te doen heb.

En dat is mensen zoals jij begeleiden…

Nathalie bij kozijn
Nathalie met zonnebril

Jouw innerlijke reisleider

Omdat ik met je meeloop, zal jij inzichten krijgen waardoor je meer rust en balans in jezelf gaat ervaren. En doordat we intensief samenwerken, kan ik reflecteren. Maar ook mijn eigen ervaring en wijsheid met je delen.

En niet alleen met hypnose, want naast hypnose zijn er zoveel alternatieve therapieën die bijdragen aan het terugkeren naar je essentie. Ik heb er zelf de afgelopen jaren meerdere ontdekt en de werking ervan ondervonden. En dat gun ik jou ook.

Daarom zal ik ook de samenwerkingen aangaan met anderen. Ik zorg dat je kunt samenwerken met bevlogen specialisten. Zodat zij, vanuit hun vakgebied, óók bijdragen aan de innerlijke transformatie die jij maakt.

Want daarom kom je bij mij. Het is een kwestie van vertrouwen. Omdat je weet dat ik het pad ook heb bewandeld. Ik weet immers hoe het is om innerlijke disbalans te ervaren en bijna volledig vanuit zakelijke masculiniteit te opereren.

En ik snap dat het moeite kost om je kwetsbaar op te stellen. Maar ervaar inmiddels ook dat dit geen teken van zwakte is, maar juist sterkte. Dus mag ik daarin een voorbeeld voor je mag zijn, omdat ik zelf ook steeds verder ‘ont-wikkel‘ richting mijn eigen essentie.

Nathalie Brendel Logo

Lachen om verandering

Alles mag besproken worden, alles mag gezegd worden. Je diepste gedachtes en verlangens kunnen worden gedeeld. Omdat het waardevol is om te luisteren naar de eerlijkheid in jezelf.

Maar graag met humor.

Het mag soms ook best een beetje schuren‘lachen om je eigen ellende’, zeg maar. Het leven ook niet te serieus nemen, maar het juist omarmen in alle facetten, zodat je er lering uit kunt trekken.

Je hebt je hele leven om te experimenteren met jouw waarheid…

En ook daarom kies je voor mij. Omdat ik niet in bullshit trap. En dat is ook precies wat je van me verwacht. Dat we een samenwerking aangaan op basis van gelijkwaardigheid. Dus alles mag er zijn en is bespreekbaar, ook door mij.

Zodat je uiteindelijk blijvend de veranderingen gaat maken, die je wil maken.

a woman smiling with a blue scarf on her head