Beluister hieronder de podcast

Over podcast #54

Ik ben gister zo dankbaar geweest. Ik had namelijk mijn 1e VLIEGENDE START Van Hard naar Hart.

Een event dat ik speciaal heb georganiseerd voor ondernemers en C-levelmanagers die voor 1 dag uit de ratrace willen stappen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met persoonlijke ontwikkeling.

En wat nu zo mooi is, is dat ik mij realiseerde dat ik mijn eigen werkelijkheid aan het creëren was. Ik bedoel, ik heb mijn ‘why’ gevonden door in verbinding de ander met vertrouwen zijn/haar grenzen te laten verleggen. 

Als dan een groep mensen ‘s ochtends bij elkaar komt en het best een beetje spannend vindt, maar einde dag zegt waardevoller weg te gaan, dan kan ik alleen maar heel dankbaar zijn.

Dus dat vraagt om een herhaling. In mei een nieuwe VLIEGENDE START. Je bent welkom!

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden