Gemiddelde leesduur: 0,8 minuten

Vorige week schreef ik over mijn podcast waarin Dennis Kalkman zijn Ayahuasca-ervaring deelt. Afgelopen weekend heb ik zelf weer 2 ayahuasca-reizen gemaakt, waardoor ook de nieuwste π’πŒπ„π‘π„π πŒπ„π“ 𝐁𝐑𝐄𝐍𝐃𝐄𝐋 een podcast (15 minuten) bomvol inzichten is geworden.

𝙄𝙣 π™žπ™šπ™™π™šπ™§ π™œπ™šπ™«π™–π™‘ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™’π™žπ™Ÿ.

Maar hopelijk haal jij er ook wat uit. Al is het maar dat roken slecht voor je is, hahahaha.

Ons hele leven is een verhaal. En met iedere beslissingen die we nemen, bepalen we zelf hoe het volgende hoofdstuk eruitziet. En daarmee sorteren we ook al voor op hoe ons boek eindigt.

𝙒𝙖𝙣𝙩 π™£π™žπ™šπ™© π™—π™šπ™¨π™‘π™žπ™¨π™¨π™šπ™£, π™žπ™¨ 𝙀𝙀𝙠 π™šπ™šπ™£ π™—π™šπ™¨π™‘π™žπ™¨π™¨π™žπ™£π™œ

Ik ben in ieder geval weer een stukje verder ‘𝐨𝐧𝐭-𝐰𝐒𝐀𝐀𝐞π₯𝐝’ en neem deze nieuwe inzichten mee in alles wat ik doe, zowel zakelijk als privΓ©. En dat geeft rust. Iets wat je ook ziet op deze foto: ontspanning,Β tevreden zijn, in het NU leven, okay zijn met mezelf.

Kortom, in een goed hoofdstuk zitten…..

Mocht deze podcast als een uitnodiging voelen om verder te praten, vertrouw dan op je gevoel.

Heb een mooie dag.

Geschreven door: Nathalie Brendel

Zie mij als een innerlijke reisleider, die jou helpt dat bewustwordingsstipje aan de horizon te zetten en stap voor stap meeloopt, zodat jij alle verkregen inzichten in perspectief kunt plaatsen. Met hypnose uiteraard, maar ook door samen te onderzoeken wat jou nog meer kan helpen om dichter bij jezelf te komen. Want je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden: je wordt ontzorgd. Zodat jij je volledig kunt focussen op je eigen proces, waarin je weer gaat ontdekken waar jij hart van open gaat, zodat je ernaar kunt gaan leven.

Leave A Comment

Dit artikel gaat over:

Ons leven is een verhaal

Kennismaken?

Wil jij ervaren wat het is om eindelijk eens full focus te hebben op je persoonlijke groei? Laten we kennismaken.

Laatste berichten

Deel dit verhaal

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute