Beluister hieronder de podcast

Over podcast #57

JE DROMEN VERWEZELIJKEN

Dat is wat mijn collega Karin Roest en ik in een experiment aan het doen zijn.

In podcastaflevering #050 vertellen wij hier uitgebreid over: wat het experiment precies inhoud en hoe onze dromen voor 2024 er precies uitzien.

In deze aflevering blikken we terug op het 1e kwartaal. En OMG wat is het toch een fantastische techniek, dat hypnose. Ik bedoel, dagelijks mag ik in mijn praktijk verwonderd raken over de behaalde resultaten. Maar nu we ze zelf ondervinden door dit experiment, komt het dubbel binnen.

Omzetten worden gehaald, zelfvertrouwen groeit, verbindingen worden gemaakt, we doen dingen anders, voelen dingen anders. En bovenal zijn we super gefocust op wat al is. En dat geeft zoveel dankbaarheid.

Het mooie is, dit experiment wat ik nu op mezelf toepas, is onderdeel van mijn Van Hard naar Hart programma, maar ook als los element in te zetten.

En als dit je aanspreekt, vind je mijn VLIEGENDE START event wellicht ook interessant. Want op woensdag 22 mei beleef je een voorproefje, een soort amuse, van het totale programma. Een dag die je tot niets anders verleidt dan te ontspannen, met full focus op jezelf. Je bent welkom!

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden