Beluister hieronder de podcast

Over podcast #51

In dit mooie- en open gesprek vertelt Kasper dat hij “Echt de Sjaak’ was, toen hij hoorde dat hij niet meer zou genezen van zijn zeldzame vorm van kanker.

Vier jaar later heeft hij er een boek over geschreven en een stichting opgericht: voor al die ongeneeslijk zieke mannen die zich geen raad weten met hun gevoel en emoties na zo’n diagnose. 

Maar dit gesprek gaat meer over de mens Kasper en niet over zijn ziekte. Omdat hij vertelt over vroeger en een ode brengt aan zijn ouders en met name zijn vader, die hij eert en in het volle licht zet als mens, kunstenaar én vader.

En als het gesprek zich verder ontwikkelt, zou je tot de conclusie kunnen komen dat door het omarmen van zijn eigen sterfelijkheid Kasper het leven weer heeft omarmt. Want op het moment van de diagnose, zat hij mentaal, emotioneel en fysiek al in heel zwaar weer.

Hoe Kasper zijn plek heeft gevonden in het oog van de storm, vertelt hij in dit boeiende gesprek. 

Kasper live horen spreken? Hij is gastspreker op het seminar VLIEGENDE START van Hard naar Hart, dat ik op woensdag 13 maart 2024 organiseer. Een dag die volledig in het teken staat van jou, als ondernemer of manager. Een dag waar je op een laagdrempelige manier kennis maakt met persoonlijk leiderschap. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar. Je bent welkom!

 

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden