Beluister hieronder de podcast

Over podcast #50

PRACTICE WHAT YOU PREACE

Ik werd echt verliefd op hypnose als techniek, omdat het zo razendsnel veranderingen teweeg brengt.

Iemand kan met een bepaald negatief gevoel/emotie de praktijk binnenlopen en na 1.5 uur de stoel uitstappen en het specifieke gevoel niet meer op kunnen roepen. Het is gewoon weg. Ook al denken ze aan de situaties die het gevoel veroorzaakte, ze kunnen er gewoon niet meer bij. Alsof er een draadje is doorgeknipt tussen de gebeurtenis en het gevoel die de gebeurtenis opriep.

Wonderlijk toch….

Ik zelf ben ook iedere keer verwonderd door de transformaties die mensen doormaken. Maar ja, hypnose op mezelf toepassen deed ik onvoldoende. Terwijl ik natuurlijk ook genoeg ‘dingetjes’ heb waar ik op een andere manier naar mag kijken, of over mag voelen.

Dus samen met mijn collega Karin Roest ben ik daarom het experiment gestart met De Droom.

De Droom is onderdeel van mijn Van Hard naar Hart programma. Daar beginnen we mee, zeg maar. Door te becijferen waar je ‘nu’ staat op alle domeinen van het levenswiel (carrière, geld, omgeving, relatie, vrienden/familie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en – niet onbelangrijk – ontspanning/plezier) en waar je idealiter zou willen staan. Om vervolgens jouw Droom in een aantal hypnosesessies echt te beleven, waarna we een soort backplanning maken van wat je te doen hebt om jouw Droom te verwezelijken.

Super krachtig en de resultaten bij mijn launching customer zijn waanzinnig. Vandaar dat ik vond dat het hoog tijd werd om er zelf aan de bak te gaan. En van onze eerste bevindingen doen we in deze aflevering verslag. 

Als dit je aanspreekt, vind je mijn VLIEGENDE START seminar wellicht ook interessant. Want op woensdag 13 maart beleef je een voorproefje, een soort amuse, van het programma. Een dag die je tot niets anders verleidt dan te ontspannen, met full focus op jezelf. Je bent welkom! 

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden