Beluister hieronder de podcast

Over podcast #045

Dat ik uiteindelijk in mijn ijsbad heb te zitten om tot dit besef te komen. Die had ik niet zien aankomen.

Want het was weer een storm deze week, en dan vooral in mijn hoofd. Gelukkig is ‘ie’ ook weer gaan liggen.

Ik wens je veel luisterplezier!

Het is woensdag 13 maart geworden. Ben je klaar voor een dag die volledig in het teken staat van jou? Kom dan naar het Vliegende Start seminar dat ik organiseer op woensdag 13 maart a.s.. Ik beloof je een dag met inzichten, ervaringen, humor en fun. Een inspirerende dag waarna je precies weet en ervaart wat jij wilt doen aan persoonlijke ontwikkeling in 2024.

Je bent welkom!

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden