Beluister hieronder de podcast

Over podcast #033

In de wereld van scheidingscoaching zijn er maar weinig professionals die zich specifiek richten op mannen. De meeste informatie, hulp en ondersteuning lijkt voornamelijk gericht te zijn op vrouwen.

Anouk Boering, ook wel bekend als ‘Dé Mannenscheidingscoach’, is vastbesloten om hier verandering in te brengen.

Door haar gedegen coach-opleiding te combineren met de ervaring van haar eigen complexe scheiding, heeft ze zich op dit vlak gespecialiseerd.

Maar niet alleen dat, ook haar levenservaring als dochter van een alcoholistische vader, oudere zus van 2 boertjes, ex- expatvrouw én moeder van 2 zonen, neemt ze mee naar de tafel.

Ze vertelt in dit toffe gesprek haar levensloop, om uiteindelijk uit te komen op IJburg, in een prachtig appartement met weids uitzicht, in balans, gelukkig, jarig én met 1 grote passie: mannen helpen hun scheiding zo goed mogelijk te regelen, voor alle partijen .

Zelf zegt Anouk daarover: “Mannen voelen vaak een sterke verantwoordelijkheid om alles in goede banen te leiden en treden soms buiten zichzelf om dit voor elkaar te krijgen.

Het hebben van een professionele, neutrale, meedenkende, maar ook kalm confronterende sparringpartner is een slimme keuze in deze turbulente periode.”

Op haar site: demannenscheidingscoach.nl kan je door het beantwoorden van 8 vragen ontdekken wat jouw #1 blindspot is tijdens het scheidingsproces…

Wil je meer weten over mijn van Hard naar Hart programma, click dan hier.

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden