Beluister hieronder de podcast

Over podcast #032

Altijd lachen, altijd energiek, altijd outgoing, en dan – schijnbaar van het ene op het andere moment – overvallen worden door burn-outklachten.

Het overkwam Femke Sterken van de SAAR-podcast een paar weken geleden. En co-host Barbara van Erp geeft wekelijks in hun podcast een update hoe het met haar gaat.

Maar ik ben benieuwd, heeft niemand dit zien aankomen, ook Femke niet? Had het voorkomen kunnen worden?

En hoe gaan ze nu verder bij SAAR?

Dat is een interessante vraag. Komt Femke straks terug en gaat ze op dezelfde voet verder, of gaat het roer om en gaat ze actie ondernemen om het nooit meer zover te laten komen? Ik hoop natuurlijk op het laatste, want Femke is niet de enige: ruim 1.3 miljoen werkende Nederlanders zit burned-out thuis. Dus als jij jezelf herkent in het verhaal van Femke, blijf dan niet geloven dat je het allemaal alleen moet doen, maar vraag hulp!

Bijvoorbeeld aan Tineke de Blank, die als coach bedrijven helpt met duurzame inzetbaarheid, maar jou ook persoonlijk kan begeleiden: www.tinekedeblank.nl

Of wil je een halfjaar volledig ontzorgd worden om alle tijd te kunnen besteden aan je groeiproces? Dan nodig ik je uit om te onderzoeken of mijn van Hard naar Hart programma iets voor je is: www.nathaliebrendel.nl

Je bent welkom!

#hypnose #verbinden #coaching #burn-out

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden