Beluister hieronder de podcast

Over podcast #014

Sommige interviews voelen niet als een interview, maar als een mooi, open gesprek.

Zo’n gesprek had ik met Jessica Griekspoor.

Jessica is allround opgeleid door onder andere Robert Bridgeman en Maarten Oversier, maar ze noemt zichzelf regressietherapeut. In deze aflevering vertelt ze over hoe haar leven in verlopen en wanneer en waarom ze de keuze voor het alternatieve- en vooral ook spirituele pad heeft verkozen boven de commerciële wereld waarin ze zich altijd als een vis in het water voelde.

Nu helpt Jessica anderen en ze zegt daarover:

‘Ervaringen in ons leven die niet erkend en gezien zijn, zitten nog in ons systeem. Diep weggestopt waar het trauma begraven en vergeten lijkt. Maar het is niet weg; het beïnvloedt ons in ons denken en handelen. Het werkt door in alle lagen van ons mens-zijn en vraagt om aandacht. In het begin misschien subtiel maar uiteindelijk kan het tot fysieke, emotionele of mentale klachten leiden.

Regressietherapie is een vorm van psychotherapie waarin we tijdens diepe ontspanning (trance) teruggaan in de tijd, in jouw leven (en daar behoort het moment van conceptie, de zwangerschap en geboorte ook bij) om op zoek te gaan naar de niet-verwerkte ervaringen, pijn of trauma met als doel dit te verkennen, op te lossen en te helen’.

Heeft dit gesprek je interesse gewekt en wil je meer weten over regressietherapie? Neem dan vooral contact op met Jessica via: https://chowa-coaching.nl,of volg haar op Instagram of LinkedIn

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden