Beluister hieronder de podcast

Over podcast #013

Zelfontwikkeling. Krijg jij ook een rilling over je rug als je aan dat woord denkt?

Ik heb me jarenlang ontwikkeld op zakelijk vlak, maar zelfontwikkeling, ik dacht altijd dat het niet voor mij was. Dat ik dat helemaal niet nodig had. Want hé, aan zelfontwikkeling deed je vooral als het niet goed met je ging, toch?

En toch merk ik, nu ik deze reis naar binnen aan het maken ben, dat het zo helend is en zoveel brengt. Maar mijn generatie is er niet mee opgegroeid. Hoezo mindfulness, hoezo mediteren, laat staan hypnose!

Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.

Maar het toffe is, des te meer ik mijzelf ‘ont-wikkel’, des te normaler ik me begin te voelen. Ik merk dat ik helende inzichten krijg, vastgeroeste patronen loslaat en belemmerende overtuigingen van mij afschudt.

En dat gun ik jou ook. Dus ik nodig je uit mijn reflectie op zelfontwikkeling te luisteren in deze podcast. En als je verder wil praten, neem dan contact met me op: 0638331715

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden