Beluister hieronder de podcast

Over podcast #007

Heb je je ooit afgevraagd wat verwachtingen zijn en hoe ze ons leven beïnvloeden?

In deze podcast duik ik dieper in dit onderwerp en verken ik de vele manieren waarop verwachtingen ons dagelijks leven vormgeven. Ik bespreek hoe verwachtingen ons gedrag beïnvloeden. Ook deel ik mijn eigen inzichten over hoe je je eigen verwachtingspatroon kunt veranderen om meer vrijheid en voldoening te vinden.

Luister mee en ontdek hoe verwachtingen ons leven positief, maar helaas ook negatief beïnvloeden en hoe je er het beste mee om kunnen gaan!

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden