Beluister hieronder de podcast

Over podcast #006

Hoe kun je transformeren van een man die lijdt onder depressie, financiële problemen en een gebroken huwelijk naar een gelukkige lachcoach?

Martin Kuijper heeft het antwoord.

En hij benadrukt het belang van dankbaarheid voor de kleine dingen in het leven. Dankbaarheid geeft hem de ruimte om proactief te kiezen voor zijn ‘staat van zijn’.

In deze aflevering wordt – naast het serieuze levensverhaal van Martin – zeker ook gelachen. Je wordt als luisteraar zelfs van harte uitgenodigd om mee te doen met de lachoefeningen. Want wist je dat volwassenen gemiddeld maar 15 keer per dag lachen, terwijl kinderen dit wel 300 keer per dag doen? Dat is toch bizar!

We leren het lachen dus af naarmate we ouder worden….

Daarom is het hoog tijd om wat vaker te lachen, want een goede lachbui verlicht alles en maakt de mensen om ons heen leuker. Bovendien voelen we ons energieker en ontspannen na een goede lachbui.

Martin en zijn partner Saskia van Velzen geven lachworkshops op locatie. Dus als je een zakelijke- of privé-bijeenkomst hebt waar een goede lachbui gewenst is, neem dan zeker contact met ze op via http://lachinstituut.nl/

Martin komt ook graag met je in contact via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/martinkuijper/

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden