Beluister hieronder de podcast

Over podcast #53

Deze podcastaflevering ligt heel dicht bij mijn hart. 

Waarom?

Omdat ik deze aflevering in gesprek ben met John. En John is de 1e die ‘ja’ zei tegen mijn Van Hart naar Hard-programma. Inmiddels heeft hij het halfjaartraject afgerond en vertelt hij zelf over wat het hem tot nu toe heeft opgeleverd.

En John kwam van ver, heel ver.

Maar ook dat vertelt hij zelf. En daarom komt dit gesprek ook zo bij me binnen. Omdat hij na zoveel narigheid (geloof me, ik hoorde ook weer nieuwe dingen) toch dat kleine, beschadigde jongetje in hem heeft kunnen helen, waardoor hij rust ervaart bij het verleden, leeft in het NU en vol vertrouwen kijkt naar de toekomst.

Wil jij meer weten over samenwerken met mij, of het programma? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Plannen we een wandeling in, kijken of het klikt. Kijk ernaar uit van je te horen: 06-38331715.

Luister vanaf nu ieder week naar Smeren met Brendel in je favoriete podcast app.
Klik op één van de onderstaande links.

Apple Podcast Smeren met Brendel
Google Podcast
Spotfiy Smeren met Brendel

Smeren met Brendel scoort 5/5 op Spotify (op basis van 31 waarderingen)

Smeren met Brendel

Podcast gehost door:

Nathalie Brendel 
Coach en Hypnotherapeute

Deel deze podcast met vrienden